Tilaus- ja toimitusehdot

YLEISTÄ

Nämä sopimusehdot koskevat Retap.fi-verkkokauppaa, jonka omistaa ja toiminnasta vastaa (It’s Not) Rocket Science Oy (3019310-6), Mikkolantie 1 A, 00640 Helsinki

 

ASIAKKUUS

Verkkokaupasta asiakkuus edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja ja täytät niiden mukaiset velvoitteet sekä ilmoitat pyydetyt tiedot kokonaisuudessaan ja totuudenmukaisesti. Retap.fi-verkkokaupassa voivat tehdä ostoksia 18 -vuotta täyttäneet henkilöt ja kaupparekisteriin merkityt yritykset. Tuotteiden tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä verkkokaupan asiakkaaksi. (It’s Not) Rocket Science Oy pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä verkkokaupan asiakkuuden.

 

SOPIMUSEHTOJEN HYVÄKSYMINEN JA MUUTTAMINEN

Käyttämällä Retap.fi-verkkokauppaa hyväksyt nämä sopimusehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. (It’s Not) Rocket Science Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla muutetut sopimusehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin verkkokaupan sopimusehtoihin ennen tilauksen lähettämistä.

 

VERKKOKAUPAN TOIMIVUUS

(It’s Not) Rocket Science Oy ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa. Verkkokaupassa saattaa esiintyä katkoja. (It’s Not) Rocket Science Oy ei vastaa verkkokaupan käyttöön liittyvistä vahingoista ja menetyksistä, ellei kulloinkin voimassa olevasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

 

TILAAMINEN

Suorita tuotteen tilaaminen verkkosivustolla annettujen ohjeiden mukaisesti. Maksutavasta riippuen yritys-, henkilö- tai yhteisötunnus on ilmoitettava aina tilauksen yhteydessä. Tilattuasi tuotteen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan mm. tuotteen hinta, toimitusmaksu, saatavuus ja arvioitu toimitusaika. Tarkista tilausvahvistus huolellisesti ja varmista, että siinä olevat tiedot ovat oikein. Jos tilausvahvistuksessa on jokin virhe, haluat peruuttaa tilauksen ennen tuotteen toimitusta tai muutoin muuttaa tilausta, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

 

OIKEUS JÄTTÄÄ TILATTU TUOTE TOIMITTAMATTA

(It’s Not) Rocket Science Oy pidättää oikeuden yksipuolisesti purkaa kaupan tai rajoittaa toimitettavien tuotteiden lukumäärää ilman korvaus- tai hyvitysvelvoitetta, mikäli tuotetta ei ole saatavilla tai tuotteen kysyntä ylittää saatavilla olevien tuotteiden lukumäärän; tai kirjoitus- tai laskuvirheen johdosta verkkosivulla myytäväksi ilmoitetun tuotteen hintatiedoissa tai muissa tiedoissa on olennainen ja selvä virhe ja jonka asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää tilausta tehdessään. (It’s Not) Rocket Science Oy:llä on oikeus evätä tilaus, mikäli asiakkaan luottotiedoissa on maksuhäiriö-merkintä tai mikäli asiakas on aikaisemmin jättänyt maksamatta tilaamansa tuotteet. 

 

MAKSUEHDOT

Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä käyttämällä retap.fi-sivustolla käytössä olevia maksutapavaihtoehtoja. Mikäli olet uusi asiakas ja valitset toimitusosoitteeksi muun kuin kotiosoitteen, (It’s Not) Rocket Science Oy voi edellyttää tuotteen maksamista tilauksen yhteydessä.

 

PANKKIMAKSUT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

 

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

 

MOBIILIMAKSUTAVAT

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

 

PIVO

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

 

MOBILEPAY

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

 

MASTERPASS

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

 

SIIRTO

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla
Siirto-palvelun käyttöehdot S-Pankissa

LASKU- JA OSAMAKSUPALVELUT

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille. Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot ovat tarjolla myös heidän sivuillaan.

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot näet tästä.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi
jousto.com
mash.com/fi

 

KÄSITTELY- JA TOIMITUSKULUT

Toimituskulut on verkkokauppatilauksissa 6 euroa (alv 24%).

 

PERUUTTAMIS- JA VAIHTO-OIKEUS, MENETTELYTAPA JA MÄÄRÄAJAT

Jos peruutat kaupan tai ilmoitat vaihtavasi tuotteen, sinun on palautettava vastaanottamasi tuote viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamis/vaihtoilmoituksen tekemisestä. Huomaa, että palautus- ja vaihto-oikeus ei koske asiakkaan tilauksesta tehtyjä erikoisvalmisteisia, kirjailtuja ja/tai painettuja vaatekappaleita, ellei kyse ole meistä johtuvasta virheestä. 

Peruutuksen ja vaihdon hyväksymisen ehtona on, että tuote on käyttämätön ja että se palautetaan alkuperäispakkauksessaan kaikkien alkuperäispakkauksen materiaalien kanssa. Jos kuluttaja-asiakas on vastaanottanut tuotteen, hänen on pidettävä se olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä palautusajankohtaan asti. Jos kuluttaja-asiakas kuitenkin tavaran käyttöönoton jälkeen peruuttaa sopimuksen, hänen on vastattava sen arvon alentumisesta.

Kirjoita palautuksen syy paperille ja laita se palautuvaan pakettiin päällimmäiseksi. Jos sinulla on palautukseen liittyvää kysyttävää lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Pakkaa vaihdettava/palautettava tuote hyvin. Jos palautettava tuote on viallinen tai virheellisesti toimitettu, saat asiakaspalvelustamme Postin asiakaspalautusnumeron, joka on kirjoitettava palautuvan pakettiin selkeästi. Tällöin palautuksesta ei koidu sinulle kustannuksia. Jos kyseessä on tuotteen vaihto toiseen kokoon, väriin tai malliin vastaat palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Merkitse palautuslähetyksen lähetystunnuksen numero muistiin ja säilytä se, kunnes palautus on käsitelty loppuun. Numeroa tarvitaan mahdollisissa reklamaatiotapauksissa. Emme voi vastaanottaa palautuksia postiennakolla tai postimaksun ollessa maksamatta. Palauta tuote osoitteeseen (It’s Not) Rocket Science Oy / Retap, Mikkolantie 1 A, 00640 Helsinki.

Yrityksille lähetämme hyvityslaskun heti, kun olemme vastaanottaneet tuotteen tai tuotteet takaisin ja käsitelleet palautuksen. Kuluttaja-asiakkaiden palautustapauksissa saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset syöttämään tilinumerosi palautuvaa summaa varten. Palautamme maksamasi rahat 14 päivän kuluessa peruutus-/vaihtoilmoituksen vastaanottamisesta kuitenkin aikaisintaan, kun (It’s Not) Rocket Science Oy on saanut tuotteen takaisin tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteen takaisin.

Huomioithan, että vastaat itse palautuskustannuksista peruuttaessasi kaupan tai halutessasi vaihtaa tuotteen. Oston tai palautuksen postikuluja ei hyvitetä takaisin. Mikäli palautat paketin käyttämällä (It’s Not) Rocket Science Oy:n Postin palautustunnusta esim. SmartPost-automaatissa tai Postin toimipisteessä, vähennetään palautuksesta syntyneet postikulut palautettavasta kokonaissummasta.

 

KULJETUSRISKI (VAARANVASTUU)

Kun tuote lähetetään meiltä, vastaamme kuljetusriskistä. Vastaanotettuasi tuotteen sinulla on seitsemän (7) päivää aikaa ilmoittaa tuotteen vaurioitumisesta kuljetuksessa. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty ao. määräajassa, ilmoitusta kuljetusvauriosta ei hyväksytä.  Edellä mainitusta poiketen kuluttaja-asiakkaan on ilmoitettava kuljetusvauriosta kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta kuitenkin aina kahden kuukauden kuluessa siitä, kun kuluttaja- asiakas havaitsi virheen. Kun kyseessä on peruutukseen tai vaihtoon perustuva palautus, kuljetusriskistä vastaa palautuksen tehnyt asiakas.

 

VIRHEVASTUU

Mikäli tuotteessa on virhe, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Saat samassa yhteydessä Postin asiakaspalautusnumeron, joka on kirjoitettava palautettavaan pakettiin selkeästi. Reklamoitu tuote palautetaan virheen havaitsemisen jälkeen käyttämättömänä tai (It’s Not) Rocket Science Oy:lle. Kuvaa virhe tarkasti ja merkitse se mielellään jollain, esimerkiksi teipillä.

Huomautus! Lähetä tuotereklamaatioiden yhteydessä tuotteen mukana kopio laskusta/lähetysluettelosta, niin pystymme käsittelemään asian nopeasti. Reklamoinnin kohteena olevat tuotteet on palautettava mahdollisimman pian virheen havaitsemisen jälkeen.

(It’s Not) Rocket Science Oy:n virhevastuu kuluttajakaupoissa määräytyy kuluttajansuojalain mukaan. Muissa kuin kuluttajakaupoissa (It’s Not) Rocket Science Oy:n virhevastuu määräytyy kauppalain mukaan kuitenkin siten, että (It’s Not) Rocket Science Oy ei vastaa välillisistä vahingoista. (It’s Not) Rocket Science Oy ei ole vastuussa virheestä, mikäli tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen vääränlaisesta käsittelystä tai muusta asiakkaan vastuulla olevasta seikasta. Mikäli tuotteen virhe on aiheutunut edellä mainitusta seikasta tai ilmoitettua virhettä ei havaita tuotteessa lainkaan, (It’s Not) Rocket Science Oy:llä on oikeus veloittaa asiakkaalta palautuskulut.

Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä (It’s Not) Rocket Science Oy:lle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsit virheen. Virheilmoituksen voidaan tehdä kuitenkin aina kahden kuukauden kuluessa siitä, kun asiakas havaitsi virheen. Kuluttajakauppaan kohdistuva reklamaatiota koskeva erimielisyys voidaan kuluttaja-asiakkaan siirtää yleisen kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. (It’s Not) Rocket Science Oy noudattaa lautakunnan suosituksia.

 

LAATU

(It’s Not) Rocket Science Oy kehittää tuotteitaan jatkuvasti, minkä vuoksi joskus tilattu tuote ei täsmää aivan täysin luettelossa näkemäsi tuotteen kanssa. Saamasi tuote on kuitenkin vastaava tai parempi. Jos siitä huolimatta haluat palauttaa tuotteen, saat luonnollisesti takaisin sekä tuotteesta maksamasi rahat että palautuspostimaksun. Luettelon painamisen yhteydessä tai mainoksissa sekä muussa visuaalisessa aineistossa esiintyvissä kuvissa näkyvät värit voivat joskus hieman poiketa tuotteiden todellisista väreistä.

 

TOIMITUS

Tilaamasi tuote toimitetaan sinulle normaalisti viikon kuluessa tilauksesta. Saat tiedon toimitusajasta tilausvahvistuksen mukana, jos olet ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi. Jos jokin tuote myöhästyy, voit tietenkin peruuttaa sen tilauksen.

(It’s Not) Rocket Science Oy:ltä tulevat toimitukset hoidetaan paikallisten logistiikkayritysten välityksellä. Sen vuoksi meillä on aina oltava tiedossa katuosoite sekä vastaanottajan puhelinnumero, jotta kulloinkin käytössä oleva kuljetusliike pystyy toimittamaan tuotteet. Katuosoite on annettava aina täydellisinä, esimerkiksi Isokatu 2 A 15 ja puhelinnumero muodossa 0401234567 Emme voi lähettää yritykselle osoitettua pakettia postilokero-osoitteeseen.

 

ASIAKASNUMERO

Kun teet meillä ostoksia, saat automaattisesti asiakasnumeron. Se on merkitty laskuun ja tilausvahvistukseen. Kun käytät aina asiakasnumeroa asioidessasi meillä, autat meitä palvelemaan sinua entistä paremmin.

 

ASIAKASTUNNUKSET

Säilytä kirjautumiseen tarvittavat asiakastunnukset huolellisesti siten, että ne eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Sinulla voi olla kulloinkin voimassa vain yhdet tunnukset. (It’s Not) Rocket Science Oy ei vastaa asiakastunnusten väärinkäytöstä tai katoamisesta aiheutuvista vahingoista.

 

TIEDOT

Ilmoita meille mahdollisista virheistä ja muutoksista nimi- ja osoitetiedoissa heti. Varmista myös, että ilmoittamasi laskutusosoite, toimitusosoite ja mahdollinen viitekoodi ovat oikeat.

 

HENKILÖTIEDOT / YKSITYISYYDEN SUOJA

(It’s Not) Rocket Science Oy:llä on vastuu niiden henkilötietojen käsittelemisestä, jotka sinä asiakkaana annat meille. Osana markkinointiamme analysoimme ostoksiisi liittyviä tietoja, muun muassa henkilötietoja, sekä toimintaasi sosiaalisen median sivuillamme ja kotisivuillamme. Näin markkinointimme voidaan monessa tapauksessa kohdistaa juuri sinulle. Analysoimiamme tietoja voivat olla esimerkiksi tiedot viimeksi tehdyistä hankinnoista.

Ostamalla jonkin valikoimamme tuotteista, rekisteröimällä meille tilin, tilaamalla luettelomme ja/tai käymällä Retap.fi:n sosiaalisen median sivuilla suostut edellä kuvatunlaiseen henkilötietojesi käsittelyyn. Voit pyytää henkilötietojen oikaisemista tai poistamista kirjoittamalla asiasta osoitteeseen [email protected] Lisäksi asiakkaana sinulla on myös oikeus kerran vuodessa maksutta saada (It’s Not) Rocket Science Oy:ltä kaikki tieto käytettävistä henkilötiedoista. Täydellinen henkilötietolain mukainen rekisteriseloste tietojesi käytöstä sekä niiden keruusta on luettavissa rekisteriselosteessa.

 

EVÄSTEIDEN (COOKIE) KÄYTTÖ

Retap.fi-verkkokaupassa käytetään evästeitä. Eväste on pieni verkkokauppa-asioinnin yhteydessä internet-selaimeen tallennettava tekstitiedosto, joka mahdollistaa verkkokaupan sivuilla vierailevien kävijöiden seurannan. Evästeiden käyttö helpottaa yleisesti verkkokauppa-asioimista. Lisäksi evästeiden käyttö mahdollistaa erilaisen yhdistelmätiedon laatimisen verkkokaupan asiakkaista. Evästeiden avulla kerättävä tieto on anonyymiä, mutta tietoa on mahdollista liittää käyttäjältä saatuihin henkilötietoihin ja käyttää kohdennetun mainonnan tuottamiseen.

 

IMMATERIAALIOIKEUDET

Verkkokauppa ja sen sisältö ovat (It’s Not) Rocket Science Oy:n tekijänoikeuksien ja muiden aineettomien oikeuksien suojaamaa omaisuutta, jonka luvaton käyttö tai kopiointi on kiellettyä. Aineettomia oikeuksia koskeviin erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

 

YLIVOIMAINEN ESTE

(It’s Not) Rocket Science Oy ei vastaa vahingoista tai viivästyksistä, jotka johtuvat sen vaikutus-mahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei ole voinut välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. sota, kapina, työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot, häiriöt yleisissä tietoliikenneyhteyksissä, sähkökatkot sekä häiriöt postin kulussa tai maantieliikenteessä. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kuukauden, on sekä (It’s Not) Rocket Science Oy:llä että asiakkaalla oikeus purkaa kauppa ilman korvaus- tai viivästysseuraamuksia.