Retap-suojapussit

Eko-sertifioidusta elastaanista valmistettu suojapussi pitää Retap-vesipullosi hyvässä turvassa. Valitse oma lempivärisi ja viimeistele pullosi kaunis ulkoasu.

Suojapussit antavat Retap-vesipullollesi lisää suojaa samalla, kun ne tekevät siitä persoonallisemman näköisen. Kestävästä elastaanista valmistetut suojapussit noudattavat Skandinaavisen designin perusperiaatteita: yksinkertainen, kaunis ja käytännöllinen. Suojapussit on tehty eko-sertifioidusta elastaanista, jonka ansiosta se istuu täydellisesti vesipullosi kanssa yhteen. Sitä on miellyttävä pitää kädessä ja sen ansiosta saat paremman otteen pullostasi.

Tuleva lempisuojapussisi valmistetaan Euroopassa, mutta sen suunnittelu tapahtuu Tanskassa. Suojapussin huoltaminen on helppoa: voit pestä sen normaalin pyykin seassa, sillä se kestää jopa 40 asteen pesulämpöä! Emme kuitenkaan suosittele sen kuivaamista kuivausrummussa, sillä aivan kaikkea pussi ei kestä. Jokaisella vesipullolla on paras ystävä, joka pitää siitä huolta ja Retap-vesipullon paras ystävä on sen ihan oma suojapussi, jonka värin sinä voit päättää aivan itse.