KAKSI ILMAISTA LISÄKORKKIA ENSITILAUKSEESI - NAPPAA KOODI TÄSTÄ.

KAKSI ILMAISTA LISÄKORKKIA ENSITILAUKSEESI - NAPPAA KOODI TÄSTÄ.

KAKSI ILMAISTA
LISÄKORKKIA
ENSITILAUKSEESI
NAPPAA KOODI TÄSTÄ.

Retap lasinen vesipullo saatavilla kaikissa lempiväreissä!

Retap lasiset vesipullot on saatavilla kolmessa eri koossa: 0.3 dl, 0.5 dl sekä isona 0.8 dl. Useita palkintoja voittaneet pullomme on suunniteltu vähentämään muovipullojen määrää maailmasta yksi kerrallaan ja välittävänä ihmisenä varmasti arvostat tätä. Voit luoda helposti lempijuomapullon yhdistelemällä eri värisiä korkkeja sekä suojapusseja viikon jokaiselle päivälle vaihtuvaksi. Korkit on tehty kestävästä elastomeerista, joka pysyy paikallaan tiukasti. Täysin PVC, Bisfenoli-A (BPA) ja ftalaattivapaana se on 100% turvallinen.

Itse pullon upea tanskalaisen designin taidonnäyte, joka kätkee sisäänsä samalla myös kestävyyden salaisuuden. Pullon uniikki muoto varmistaa sen, ettei pullo kaatuessaan hajoa vaan sen kellahtaa pyöreän muotonsa yli. Näin kaatumisesta syntyvä liike-energia ei hajoita pulloa, kun liike ei nopeasti pysähdy osuessaan kovaan pintaan.

Upeaa, eikö? Tämän lisäksi tarjoamme sinulle vielä elinikäisen takuun, jos pullosi todella sattuu hajoamaan. Lähetät meille vain kuvan rikkoutuneesta pullosta ja maksat 5 € arvoiset postikulut ja saat uuden pullon rikkoutuneen tilalle.