Lasinen juomapullopaketti -5%

From 62.56

Valitse kolme erilaista pulloa, jotka kuvaavat mielestäsi parhaiten niiden saajia. Leikittele korkkien sekä suojapussien yli sadalla eri väriyhdistelmällä ja valitse lopuksi pullon koko. Toiset tarvitsevat isomman pullon esimerkiksi harrastusten tueksi, kun taas toiselle riittää puolen litran pullo, joka sopii mukaan pienempäänkin laukkuun. Olipa elämän seikkailu minkä tahansa mittainen on aina hyvä olla mukana riittävästä raikasta ja terveellistä juomavettä, joka virkistää kehoa sekä mieltä.

Jos nautit vielä juomavetesi muovisesta juomapullosta, niin suosittelemme tutustumaan esimerkiksi tähän Ylen artikkeliin, jossa kerrotaan muovipullon käytön haitoista. Sen jälkeen ei varmasti tee enää mieli juoda pullosta, josta saattaa liueta kemikaalijäämiä elimistöösi.

Jokainen kaveripaketin pullo on oikeutettu vain meiltä saatavaan elinikäiseen takuuseen. Jos pullo syystä tai toisesta rikkoutuu elämän seikkailuissa, saa uuden pullon tilalle vain maksamalla 5 € postimaksun. Voit maksaa ostoksesi myös osissa valitsemalla maksutavaksi laskun.

Valitse pullon korkin ja suojapussin väri sekä koko, ja näet miltä tuleva lempijuomapullosi näyttää.

Kaveripullo